Ayarı Kaçanlar Söyleşi

Ayarı Kaçanlar Söyleşi

Ekim 2020’de burada duyurmuştum; Can Özbek ile birlikte yeni bir podcast serisine başlamıştık. Ayarı Kaçanlar Podcast 22 bölüme ulaştı bile. Şimdiye kadar epey farklı konuları ele aldığımız 18 bölüm, 2 konuklu bölüm, bir tanıtım bölümü ve bir de sadece o dönemin haberlerini ele aldığımız haberler bölümü kaydedip yayınladık. Siz de dinlemek isterseniz herhangi bir podcast uygulamasında arayıp bularak ya da Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.

Blogun takipçileri anımsayacaktır daha önce Açık Radyo’da Muzaffer Çorlu’nun Bisiklet Zinciri isimli programında konuk olmuştum. Geçtiğimiz hafta sevgili Muzaffer Çorlu beni ve Can’ı Ayarı Kaçanlar olarak söyleşiye davet etti. Uzun bir sohbet gerçekleştirdik.

Muzaffer bu sohbetten Açık Radyo’daki yeni programı Uzun Hikaye için yaklaşık 1 saatlik bir ses kaydı ile kendi YouTube kanalı için de iki bölümden oluşan video hazırlamış. Ses kaydı Açık Radyo’da 28 Haziran 2021’de saat 11:00’de yayınlandı. Radyo programına arşivden ulaşmak mümkün. Videoları izlemek için ise Muzaffer’in kanalını ziyaret etmeniz yeterli. Ben yine de ilk bölüm ve ikinci bölüm olarak buraya da bağlantılarını koymuş olayım.

Keyifli dinlemeler/izlemeler. Sohbetle ilgili yorumlarınızı veya sorularınızı Muzaffer’in kanalında yapabileceğiniz gibi buradan bana da iletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir