Bisiklet Zinciri – Açık Radyo

Bisiklet Zinciri – Açık Radyo

Açık Radyo, gerçekten dolu dolu bir radyo. İnsanların radyoya olan ilgisinin giderek azaldığı şu zamanlarda radyo dinlemeyi, kaliteli ve çeşitli içeriğe radyo aracılığı ile ulaşmayı seçen insanlar için önemli bir işlevi yerine getiriyor. Daha önce Koşturmaca Podcast olarak Ilgaz Kuruyacızı ile birlikte Alper Dalkılıç ve Elena Polyakova’nın Yeter Ki İste programına canlı olarak katılmış, koşu üzerine güzel bir sohbet yapmıştık.

Geçtiğimiz hafta da sevgili arkadaşım Muzaffer Çorlu (@muzaffercorlu) beni kendi programı olan Bisiklet Zinciri‘ne davet etti. Uzun mesafe koşusuna farklı yönlerden baktığımız hoş bir sohbet oldu. 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 11:00’de yayınlanan programı tanıtırken Muzaffer şöyle yazmış:

Yarin 11.00’de @acikradyo’da, iki kere spartatlon kosmus (2 x 246 km) dayaniklilik sporlari felsefesini bedensellestirmis Mert Derman @spinodal ile dayaniklilik sporlari, fesefesi, bagimliligi ve dahasini konustuk, bekleriz.

Programın yayınlanmış halini Açık Radyo arşivinden erişebilirsiniz. Ben de bir versiyonunu aşağıda paylaşıyorum. Umarım kaçıranlar buradan dinleyebilir ve bizim sohbetten aldığımız kadar keyif alır.

Herkese iyi antrenmanlar.

Açık Radyo – Bisiklet Zinciri – 11 Mayıs 2020

“Bisiklet Zinciri – Açık Radyo” hakkında 1 yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir